fbpx

Sisteme Automate de Tranzactionare este un curs de 3 zile in care o sa primesti totul despre tranzactionarea pe piata financiara cu ajutorul sistemelor automatizate. Se mai numesc expert advisors sau simplu, roboti. Peste 70 % din tranzactiile actuale sunt efectuate cu ajutorul robotilor iar acest procent este in crestrere datorita aparitiei sistemelor bazate pe inteligenta artificiala (AI).

La sfarsitul cursului vei stii ce tip de robot sa folosesti pe contul tau de tranzactionare, cum sa-l instalezi si sa-l optimizezi pentru a corespunde cu nevoile si posibilitatile tale. Informatia din curs este completa si updatata, dar lucrul cel mai important este vei putea sa o pui in practica imediat deoarece primesti 3 tipuri de roboti.

Cursul este sustinut de 2 traderi care va vor oferi din experienta lor acumulata in decursul anilor. Amandoi fac parte dintr-o echipa de cercetare in domeniul expert advisorilor si au dezvoltat sisteme automatizate proprii. Paul Verhoogt este coach certificat NLP si este recunoscut ca unul dintre putinii coach din Romania, care are un program de dezvoltare mentala dedicat pentru traderi si investitori.

paul verhoogt

Paul Verhoogt,
Trainer, Coach, Trader, Investitor

mihai tiepac

Mihai Tiepac,
Trader, Coach

Cele 3 zile in care se desfasoara cursul Sisteme Automate de Tranzactionare sunt in perioada 25-27 martie,  dureaza aproximativ 3 ore in fiecare zi, in intervalul orar 17:30 si 20:30.
Costul este de 1800 RON si reprezinta o investitie in educatia ta financiara.

Locatia si organizarea apartine SwisswebAcademy si plata biletului se poate face pana in data de 23 martie la sediul SwisswebAcademy din str. Scoala de Inot, nr. 18, Sibiu intre orele 9:00 si 16:00.

Inregistrarea la curs se face completand formularul de mai jos.

” Timpul este ceea ce avem cel mai putin” spunea Ernest Hemingway.

Invata sa-ti pui robotii la treaba si bucura-te de timpul tau.

Nume (required)

Adresa de Email (required)

Telefon (required)

Telefon contact: 0762 383 333